Novčane kazne za Široki i Sarajevo, Pecara suspendovana

Disciplinska komisija odlučila

Novčane kazne za Široki i Sarajevo, Pecara suspendovana

E. Škorić

Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH kaznila je Široki Brijeg i Sarajevo zbog prekida na Pecari.

Podsjetimo da je duel 31. kola Premijer lige između Širokog i Sarajeva prekinut u finišu nakon što su pogođena dva gostujuća igrača, zbog čega igrači Sarajeva nisu željeli da nastave utakmicu.

Disciplinska komisija NFSBiH je zasjedala u utorak i odlučila je da kazni oba kluba zbog incidenata na širokobriješkom stadionu.

Pecara je suspendovana na četiri utakmice bez publike, a oba kluba su kažnjena novčano, sa po 5.000 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Širokog, a gostima nisu oduzeti bodovi jer im je ovo prvi ovakav prekršaj.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
HAHAHHAHHAHHAHHA je*emo vam majke izdajnicko-lopovske !! Fino vas cekat ispred zgrade saveza i gadjat tvrdim predmetima, ako vec nije kaznjivo zakonski treba iskoristit mogucnosti..
28 6
ratip irats
Ovo u sirokom postaje normalno stanje i uskoro se nece ni kaznjavati!
19 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi