Ivanković: Želimo isprati gorak okus, idemo po pozitivan rezultat

Široki gostuje u Tuzli

Ivanković: Želimo isprati gorak okus, idemo po pozitivan rezultat

Edmir Škorić

U posljednjem susretu 21. kola m:tel Premijer lige BiH momčad NK Široki Brijeg gostovat će kod momčadi FK Tuzla City u ponedjeljak, 7. ožujka na Tušnju s početkom u 15 sati.

"Želimo isprati gorak okus koji je ostao nakon dvije uvodne utakmice, jedne u prvenstvu i jedne u Kupu. U obje utakmice praktično smo se ugasili nakon primljenog pogotka i to je nešto što nas je sve skupa dosta zabrinulo, ali i alarmiralo da se pokušamo u ovoj utakmici prikazati u puno boljem svjetlu. Nećemo odustati, idemo se boriti, istaknuo je trener Jure Ivanković napomenuvši kako vjeruje da njegova momčad može puno više i bolje od onoga što je prikazala u prethodnim utakmicama.

Posebno je naglasio kako Plavo-bijeli mogu pružiti bolju igru u kontinuitetu svih 90 minuta, a onda i u serijama utakmica koje slijede, počevši već na Tušnju.

"Momčad Tuzla Cityja dobro poznajemo. Vrlo su kvalitetna i ozbiljna momčad s puno dobrih individualaca, iskusnim trenerom. Momčad su koja nije slučajno na drugom mjestu. Uz ozbiljnog protivnika očekuje nas i dosta zahtjevan teren", smatra Ivanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem kako se iz Tuzle možemo vratiti s pozitivnim rezultatom te tako započeti pozitivnu seriju rezultata u nastavku prvenstva", poručio je uoči polaska u Tuzlu.

Pravdu na Tušnju dijelit će Sabrija Topalović iz Zenice. Utakmicu će izravno prenositi Moja TV.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi