Nastavljene napadačke muke Rođenih: Široki i Velež bez golova na Pecari

Nula u pripremnom meču

Nastavljene napadačke muke Rođenih: Široki i Velež bez golova na Pecari

Midhat Šljivak

Široki Brijeg i Velež remizirali su (0:0) u pripremnom susretu pred start nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ako se po jutru dan poznaje onda će Rođeni imati dosta muka kada je napadačka igra u pitanju na otvaranju nove sezone.

Tim Amara Osima ponovo nije uspio postići pogodak i ovo je već ozbiljan problem. Prethodno nisu uspjeli zabiti protiv Varaždina i Slobode, a i danas na Pecari nisu imali razloga za slavlje.

Oba tima su u ovom meču imala svoje šanse. Široki je imao više pokušaja prema protivničkom golu, ali na kraju su mreže na Pecari mirovale.

Rođeni svakako ne mogu biti zadovoljni pripremnim utakmicama. Realizacija je očigledno veliki problem i vidjet ćemo kako će ekipa Amara Osima izgledati na početku nove sezone.

Velež novu sezonu u prvenstvu Bosne i Hercegovine otvara gostovanjem kod ekipe Posušja, dok Široki Brijeg gostuje novom premijerligašu Igmanu iz Konjica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

Široki Brijeg - Velež 0:0

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
0-0 a moglo je biti obratno.
8 2
Od kako je otisao Dudic, slabo nesto sa Velezom.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi