Ivković: U Širokom želimo pozitivan rezultat, igrat ćemo na stadionu koji ima engleski ambijent

Trener Željezničara najavio derbi na Pecari

Ivković: U Širokom želimo pozitivan rezultat, igrat ćemo na stadionu koji ima engleski ambijent

H. Zilić

Još jedan od derbija osmog kola Premijer lige BiH sutra će na Pecari odigrati Široki Brijeg i Željezničar. Utakmica počinje u 21 sat.

Oba tima u ovom duelu žele pozitivan rezultat što nam svakako garantuje dobru fudbalsku predstavu.

Uoči puta u Široki komentar je dao trener Željezničara Tomislav Ivković.

"Veselimo se utakmici nakon pauze, koju smo dobro iskoristili. Obavilii smo pripreme, malo smo se osvježili. Idemo u Široki igramo protiv karakterne ekipe. Igrat ćemo na stadionu koji ima engleski ambijent. Igrači moraju biti na najvećoj razini da bi uzeli bodove. Želimo pobjedu i da pokažemo da ne nosimo slučajno dres Želje", rekao je Ivković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pogledajte izjavu stratega Plavih:

Tomislav Ivković je najavio sutrašnji susret sa Širokim Brijegom, te je dodao da su nastupi Mujezinovića i Crnčevića pod znakom pitanja zbog povreda, dok će Juričić konkurisati na narednu domaću utakmicu.

Posted by FK Željezničar on Saturday, September 11, 2021
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ajanbrrin
Zeljo mi te volimo kako god zavrsilo....
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije