Širokobriježani na Grbavici potvrdili svoj pravi potez ovog ljeta

Radeljić je pružio sjajnu partiju

Širokobriježani na Grbavici potvrdili svoj pravi potez ovog ljeta

S. Mlaćo

NK Široki Brijeg je večeras remizirao na Grbavici protiv Željezničara (1:1), a treba istaći da su gosti bili mnogo bliže pobjedi.

U prvom poluvremenu su kontrolisali igru, stvarali prilike, no u drugom pali, pa je Željo uz malo sreće to iskoristio.

Širokobriježani su pokazali da će biti veoma opasni u novoj sezoni, mnogo opasniji nego u prošloj, a i sam trener Karačić najavio je i nova pojačanja, te je očekivati i još jači igrački kadar.

Danas je tim s Pecare djelovao bar 50-60 minuta kompaktno, znalo se ko šta radi, a u zadnjoj liniji istakao se stoper Stjepan Radeljić koji je u više navrata dobio hvalospjeve publike sa zapadne tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radeljić je pored pogotka nakon kornera, sjajno kordinirao zadnjom linijom, te Plavi nisu mogli doći u šansu. Sve je to bilo jalovo sa dugim ubačajima, ali Radeljić i društvo su to sve 'pokupili' i zaista su djelovali više nego sigurno.

Već sada se pokazuje da su čelnici Širokog Brijega napravili pravi potez dogovorom sa Osijekom o ostanku Radeljića na novoj posudbi.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

milivoje
Lakše se braniti po mokrom terenu,vidjećemo ga kad bude morao visoko stajati,kako će izgledati.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi