Širokobriježani u problemima pred Koševo

Sedloski će biti na mukama

Širokobriježani u problemima pred Koševo

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je sinoć tek u drugom poluvremenu slomio otpor Zvijezde 09. Bilo je 2:0 za domaće koji su pokazali da se nalaze u veoma dobroj formi. 

Zasluženo su ipak slavili te se odmah okreću duelu 11. kola koje se igra u srijedu. Na megdan će rivalu FK Sarajevo i sigurno da nas očekuje kvalitetna utakmica.

Problema za Širokobriježane svakako će biti neigranje trojice prvotimaca. Naime, golman Luka Bilobrk ima odraditi još jednu utakmicu zbog crvenog kartona u duelu Kupa protiv Željezničara, dok su protiv Zvijezde 09 po treći žuti karton zaradili Dejan Čabraja i Bernardo Matić.

Goce Sedloski će se tako naći na mukama da sastavi tim koji će se suprostaviti lideru prvenstva.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Mogu doci sa kompletnom skutorskom reprezentacijom,opet im nista ne znaci jer Sarajevo ce pobjediti !!!!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi