Širokobriježani uvjereni da prolaze u četvrtfinale

Široki gostuje Radniku

Širokobriježani uvjereni da prolaze u četvrtfinale

E. Škorić

Pomoćni trener Širokog Brijega Stanko Bubalo najavio je duel protiv Radnika u osmini finala Kupa BiH.

Širokobriježani su protiv Radnika slavili u nedjelju u prvenstvenoj utakmici, a sada ih čeka isti rival u Kupu i opet se duel igra u Bijeljini.

"Nakon kvalitetnih priprema i jačanja zajedništva u Vukovaru kući smo svladali FK Rudar-Prijedor, a onda slavili i na neugodnom gostovanju kod FK Radnik Bijeljina. Sada imamo priliku nastaviti uspješan niz protiv istog suparnika i izboriti prolaz među osam najboljih u Kupu BiH. Očekuje nas mnogo drugačija utakmica od nedjeljne. Domaći su promijenili trenera i to bi mogao biti pozitivan šok za njih. Sigurno će biti zahtjevna utakmica", rekao je Bubalo, dodavši:

"Mnogo će nam nedostajati ozlijeđeni Begić, važni kotačić u našem veznom redu. Ipak, s druge strane, vraćaju nam se Mujan i Llanos. Bolja smo momčad i to ćemo potvrditi na terenu. Vjerujem kako ćemo sutra slaviti i pjevajući krenuti kući".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi