Šišmiši se priključili "utrci" za Carlosa Sancheza

Veznjak Fiorentine na meti Valencije

Šišmiši se priključili "utrci" za Carlosa Sancheza

Prema pisanju italijanskih medija nekoliko španskih klubova je zanteresovano za usluge veznjaka Fiorentine Carlosa Sancheza (31).

Nakon Getafea i Deportiva La Corune navodno je i Valencija pokazala interes za iskusnog Kolumbijca, koji u zadnje vrijeme i nema zapaženu minutažu u dresu Viola.

Carlos Sanchez je ove sezone upisao samo 10 nastupa u svim takmičenjima za Fiorentinu, a italijanski mediji prenose da bi on već u januru mogao napustiti Artemio Franchi.

Navodno je Fiorentina spremna prodati Sancheza u zimskom prelaznom roku za oko četiri miliona eura, a da li će on zaista i krenuti put Španije ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi