13

Komentari (13)

Ajax11
Sivac je domaći sudija. Ide provokacija Zeljini igrača sve do crvenog Sarajevu.
789012455
Ende
Sivac je vicina hedija plavim kujicama... ide udaranje i divljanje bez zutog kartona do 60. minute
starmac
Nevidim razlog zašto pomoćni sudija Peljti nije Davor Beljo jer je pošten sudija i ako se radi o Mostarskom derbiju.Beljo je Evropski sudija i nemam sumnje u njega.A zajedno je u timu Peljte u Evropi.Ovakve nam sudije trebaju.
velez mo
starmac,Peljto je otvoreno rekao ne da mrzi,nego da nesimpatise Velez.Zadnji derbi kad je sudio izmislio je 10 neposojecih faulova nama oko 16,i sad ti nece biti nista drugacije.Zasto nisu dali Gigovica da sudi i on je Evropski sudija?
starmac
Može svak pogriješit ali pratio sam i ja utakmicu.Nije to baš tako kako kažeš.Bolji neka dobije ali isti aršini za svakog.A za Gigovića je sila prilika da bude na listi za Evropu.Ja bi mu zabranio da sudi ikako.Dokazao se do sad dosta da nam netreba nikad sudit.
pjanke.sa
VelezMO nije jos vrijeme.
velez mo
Gigovic jednom pogrjesio u BL,ostalih 5 sto nam je sudio vrh,Peljto evo svaku grjesi,dosta ti je samo kako ga gledaju Pitari i Manijaci,nije bez razloga,sve ti je jasno
velez mo
pjanke.sa,ko je bolji po tebi Peljto ili Gigovic?
velez mo
Kad Peljto pocne izmisljati faulove oko 16,a Zvona nam brani prekide,razbicu televizor u sto komada,hahahahaha,zna on kuturno sta radi
mido1921
Kakva glupa pitanja postavljaš. Kao da pitaš ko je bolji Ronaldo ili Bilbija. Peljto je naš najbolji sudija. A kad gledaš subjektivno, da ti trener sudi našao bi zamjerke.
pjanke.sa
E cuj Peljto ili Gigovic, majstore to je neupitno. Peljto je nas najbolji sudija. Nema veze sto je zeljovac. Mada: kad Gigovic hoce da sudi posteno, jako dobar sudija, ali nije inteligentan kao Peljto.
Haris19461987
Vise nas je pjanke peljto do sad puta zavalio nego gigovic a giga kad hoce giga moze biti bolji sudija od peljte
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.