Teško Ibrahimu Šehiću sa ovakvom odbranom: Bh. golman nije mogao sam protiv Sivasspora
Foto - Screenshot

Velike greške defanzivaca koštale Konyaspor

Teško Ibrahimu Šehiću sa ovakvom odbranom: Bh. golman nije mogao sam protiv Sivasspora

M. Šljivak

Sivasspor je u 34. kolu turske Super lige savladao Konyaspor sa 3:1.

Defanzivci Konyaspora ostavili su bh. golmana usamljenog u borbi sa napadačima domaćeg tima i na kraju je Šehić primio tri gola.

Yatabare je u 27. minuti doveo domaće u prednost od 1:0, a u Gradel je u nadoknadi promašio penal i propustio je šansu da poveća prednost svog tima na poluvremenu.

Bytywi je golom u 55. minuti izjednačio na 1:1, ali radost Konyaspora je kratko trajala jer su potom poklonili dva gola protivniku.

Obrana gostiju nije postojala u 68. minuti kada je Kayode u prvom kontaktu sa loptom prošetao kroz odbranu i zabio je za 2:1.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tačka na ovaj meč stavljena je u 87. minuti. Diomande je neproezan i ruši igrača Sivasspora u kaznenom prostoru, a Yalcin matira Šehića za konačnih 3:1.

Pored Šehića kompletan meč je odigrao Amir Hadžiahmetović, dok je Amara Rahmanovića na poluvremenu zemijenio Deni Milošević.

Promo

Top Komentari

user1603273752
Kako tako ne pisete za Begovica kad izgubi ili primi go...njega odma vrijedjate,pljujete,naslov neki najgori moguci a Sehica odma izvlace,brane...e pa nece Sehic nikad uspjet ko Begovic niti ce ikad bit Begovic
4 2
Arnel925
Svršajevic je izmislio fudbal za ove.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi