Lijevi bočni Čelika uoči Željezničara

Šivšić: Dat ćemo posljednji atom snage

D. Kurbegović

Na Bilinom polju sutra se pod svjetlošću reflektora igra derbi 7.kola Premijer lige BiH. Domaći Čelik će dočekati ekipu Željezničara, a to će biti ujedno prilika za klubove da prekinu crni niz od tri uzastopna poraza.

Zeničani igraju na svome terenu i vjeruju da će bodovi ostati u Zenici. Sutra će dosta toga ovisiti o odbrani crno-crveni posebno po lijevoj strani gdje igra Safet Šivšić. On će pokušati zaustaviti najboljeg igrača gostiju Miroslava Stevanovića, koji za razliku od njegovih saigraća igra odlično ove sezone.

Lijevi bek crno-crveni vjeruje da uz dobar pristup njegov tim može do pobjede.

"Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica, obe ekipe su u negativnom nizu. Nadam se da ćemo mi uz puno borbenosti i malo sreće doći do pozitivnog rezultata.Što se tiče ekipe sigurno je da će nam faliti povrijeđeni i kartonirani igrači, ali isto tako znam da će oni koji sutra dobiju šansu dati posljednji atom snage na terenu", uvjeren je Šivšić.

Dosta toga sutra će ovisiti od zadnje linije Zeničana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera u ekipi bez obzira na tri vezana poraza je dobra, kada je u pitanju naša igra, vidjeli ste da mi ne igramo toliko loše koliko pokazuje stanje na tabeli i bodovni saldo.Sigurno da nam fali to što svi nismo prošli kompletne pripreme, ali nadam se da ćemo u narednom periodu biti dosta bolji" nada se Šivšić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi