Sjajan gest novog trenera Southamptona pred meč s Arsenalom

Časti navijače

Sjajan gest novog trenera Southamptona pred meč s Arsenalom

Pred austrijskim stručnjakom Ralphom Hasenhuttlom sutra je veliki izazov na klupi Southamptona.

Hasenhuttl kojeg u Njemačkoj nazivaju "Klopp sa Alpa" preuzeo je Southampton s ciljem da ovaj tim izvuče iz letargije u koju je upao poslije loših rezultata, a sutra ga čeka ogroman izazov na St.Mary'su gdje gostuje - Arsenal.

Kako bi podigao atmosferu pred utakmicu Hasenhuttl je riješio da pošalje vaučere za besplatne pića navijačima sa sezonskim kartama, nadajući se da će po završetku susreta imati priliku da nazdravi dobrom rezultatu.

"Tip sam koji poziva sve da veslaju na brodu s nama. Nikad se ne zna, možda u nedjelju dođe prva pobjeda poslije dužeg vremena na St.Mary'su", kazao je Hasenhuttl, prenose inostrani mediji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trenersko ime Hasenhuttl je izgradio u Njemačkoj gdje je, između ostalog, vodio Unterhaching, Aalen, Ingolstadt i RB Leipzig kojeg je u prvoj sezoni u Bundesligi odveo do drugog mjesta na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi