Sjajna asistencija Zakarića za vodstvo Partizana protiv Bešiktaša

Gomes pogodio za 1:0

Sjajna asistencija Zakarića za vodstvo Partizana protiv Bešiktaša

Partizan i Bešiktaš u ovim trenucima igraju prvi meč playoffa Evropske lige, a rezultat nakon nešto više od 20 minuta igre je 1:1.

Poveo je domaći tim i to u 14. minuti. Gomes je pogodio za 1:0, a prethodno mu je sjajno asistirao Zakarić koji je uputio izuzetno precizan centaršut na peterac. Portugalskom napadaču nije bilo teško da zabije za vodstvo beogradskog tima.

Međutim, samo minutu nakon toga Bešiktaš je poravnao na 1:1. Gotovo preslikana akcija kao kod Partizanovog gola, samo što je ovog puta asistirao Quaresma a pogodio Arslan.

Top Komentari

BosnaZmaj
Ori na tribinama ”svi mi smo turci”
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi