Bomba iz Humske: Partizan blizu dovođenja napadača svjetske klase!

Nekadašnji napadač Intera

Bomba iz Humske: Partizan blizu dovođenja napadača svjetske klase!

Beogradski Partizan trebao bi do kraja prelaznog roka angažovati igrača koji bi mogao biti najzvučnije ime koje igra u zemljama bivše Jugoslavije.

Riječ je o nekadašnjem napadaču Intera i West Ham Uniteda Victoru Obinni. On je nakon odlaska iz Intera promijenio dosta klubova, a između ostalog je igrao za Chievo, Lokomotivu iz Moskve, Duisburg, dok mu je posljednji klub bio Cape Town iz Južne Afrike.

Obinna trenutno nema kluba, a kako prenose srbijanski mediji, Partizan je kontaktirao njegovog agenta kako bi počeo pregovore oko eventualnog transfera. Problem za crno-bijele je činjenica da ovog igrača želi i ekipa Pumasa iz Meksika, ali je Partizanova prednost u činjenici što je Obinnina vjerenica iz Beograda pa bi vrlo lako ovaj grad mogao odabrati kao naredni u kojem će boraviti.

Inače, on je nedavno bio na probi u Chievu, ali nije potpisao ugovor sa ovim italijanskim klubom zbog prevelikog broja stranaca u istom.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Za kraj dodajmo da je Obinna tokom karijere upisao 48 utakmica za reprezentaciju i pri tome je postigao 12 golova.

Top Komentari

Benjamingst
Bomba narode.... sve ode u p.m hehe
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi