Vida: Partizan je dobar, ali neke stvari čuvamo za sebe

Hrvatski stoper govorio pred večerašnji meč

Vida: Partizan je dobar, ali neke stvari čuvamo za sebe

Samir Mlaćo

U okviru play offa za Evropa ligu večeras će u Beogradu snage odmjeriti Partizan i Bešiktašs. U redovima srbijanskog predstavnika mnogo očekuju od ovog meča, ali jasno je i da turska momčad ima svoju računicu. 

Pred ovaj meč govorio je hrvatski stoper u redovima Bešiktaša Domagoj Vida.

"Sa Dinamom iz Kijeva prošle godine sam bio ovdje. Utakmica se igrala bez navijača, bilo je malo čudno, ali slavili smo i ostala mi je u posebnom sjećanju. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Došli smo da slavimo, a biće neizvjesno", kazao je Vida.

O Partizanu je imao samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Gledali smo ih, radi se o mladoj i kvalitetnoj momčadi. Imaju dobro napadača, međutim moramo nešto čuvati i za sebe".

Večerašnji meč počinje u 20:30 sati.

Top Komentari

BosnaZmaj
Turci ovo gledaju kroz sportski ugao, a srbenda gleda ko neku ratnu bitku za srpstvo, veceras ce biti velicavanja ratni zlocinaca, pjesma milos obilic, kokarde, draza mihajlovic itd, kako znam??? Zato sto se o srbima radi, bagra sljam i nesportski narod, sutra ce pisati o incidentima ove utakmice
20 3
AMKO
Veceras Turci dolaze u svoj Beogradski Pasaluk
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi