26

Komentari (26)

vuckobih
Samo jako i pošteno do konačnog cilja jednog dana će se Čelik vratiti u sami vrh našeg fudbala u to sam siguran. Sretno!
C.Banks
Čelik je riješio unutrašnje probleme i sad se vraćaju korak po korak, što ne mogu reći za svoj Velež gdje se dosta seljaka uvuklo u klub, bojim se da na kraju ne podijele zaradu i ispale se iz uprave
Zoilomas
Dobra Tekma Lijepo je ovo sve proslo
NulaSedamJedan
Koliko ima ovih Mahira Karića? Čini mi se i u Leotaru je bio jedan..
Convicts
Samo Celik idemo dalje do cilja
Baco
Djeca podlegla atmosferi,bespotrebno su digli tenzije a Bosna je trebal primiti 5 golova ,Duvnjak pročitan danas...et sazetak
789012455
redbull
Zasluzena pobjeda Bosne, nema sta. Mi jesmo bolji bili, ali do sutra gola ne bi dali. Joldic takticki nadmudrio Duvnjaka. Kako god, posjeta odlicna, igra odlicna, jos ima dosta da se igra do kraja.
pitariistok
Vila pola covjek pola piva ih dobije sam...kakav alkos je to hahaha...da nije mogao je biti materijal za top klubove PL.
Zenicanin
Ebem ti mater eto pitaristok
elvir_86
Debili ... Digla se euforija tolka , celik kao da je Velesila a bosna amaterskim tim ... Alo čelik pa danas svak zna igrat lopte .. spustite se na zemlju .
user1656135209
Polako, tek je trece kolo.
Zenicanin
Ebali ti debili mater majmune elvir 86
Baco
Vjeruj u sredini terena igrac Bosne trebao je u prvo poluvremenu dobiti crveni karton ,u 5 min 6 prrkrsaja a sudija pustao grubu igru cijelo vrijeme i tako destruktivce nagradio.Kako god pobjeda Bosne i ja im cestitam mada nisu zasluzili po igri al igru brisi bodove pisi...
Zoilomas
Preusmjeri negativu Elvire lopetas ****a i to na kilu
elvir_86
@Zenicanin zenička nekultura , psovka , zapinjanje za mrtve sto je vrijednije od tvog klosarskog čelika .
zeničkidokosti
Pozdrav za Premijer ligu iz 3. Ranga sa 4000 gledaoca.
Catanzaro
Nema 2000 ljudi kakve 4000 vidi se na slikama 25 posto zapada
Zenicanin
Catanzaro mrs u sto pm
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.