73

Komentari (73)

Plavi21
Bravo Željo ?⚪?
MirzaBarucic
TRI BODA ŽELJI, DANKE I AUFWIEDERSEHEN.
Zenicanin
da je ovo bilo u na grbavici sto puta bi spomenuli atmosferu i 12 hiljada
Rus
Bakljadom pokvarili ambinent
demirovicch
Manijaci su na vrhu ??
MirzaBarucic
Ne, nego FK Željezničar.
File
Evo jebem rusu mater pa opet brisite
Colex
ljoze01
AMAR AMAR OSIM OSIM! Ovi što spominju neke faule i neke ruke samo bih poručio da se mogu sageti Amaru i Želji.
blue21
Željo je izgubio bruku bodova sudijskim krađama prošle sezone i još politički udaljen iz evro takmičenja i NIŠTA od toga nije izgovor za plakanje, igramo dalje
bistrik87
mitomani, a to sto se nakon svakog kola sudij suspendovo na vasim tekmama to nista, objavili ste rat savezu, uskoro pocinje teze guzenje, a ovo sto ste se nalozili, vi nemate klupe nit ekipe, ovo je vas maximum jos par tekmi i padate
Orhan
Ja čuo da se čelik topi na mnogo većoj temperaturi od ovih tridesetak na koliko ih istopi plava lokomotiva iz Doline Ćupova
LikCe1945
O kakvom sudjenju vi pricate? Bio faul prije drugog gola i sad cemo se za to uhvatit? A to sto smo divljaci kakvih nema na planeti to nista? Celik igr'o vise, Zeljo igr'o bolje i pametnije Robijasa bilo vise, Manijaci navijali bolje Cestitati gostima na pobjedi i nastaviti dalje. A ova stoka neotesana sto baca baklje i sve ostalo nakon jednog primljenog gola sto su umislili da je Celik Barcelona pa ne smije izgubit' nek se sjete da smo prije dvije godine ostali u ligi jer nas je Borac spasio. Nek se sjete da smo iz 4 kola imali po 1 ili 2 boda. Sad kad sve ide na bolje hoce titulu preko noci. Daj Boze Europu nekim cudom i mi bi bili presretni, a zadovoljni smo i sa prvom polovinom tabele(1.-6.). Realno to nam je osnovni cilj..
Benjamingst
Bravo drug!!!!
Rus
ljoze01
Bravo doktore, jedini normalan i objektivan komentar!
Dzebra2019
Svaka cast na postenom komentaru , na ovim portalima vise gmizavci gori nego ovi sto gadjaju, tekma je bila dobra,Čelik se borio , ali Željo je ipak malo kvalitetniji.. sudjenje klasika , tanko, ali ne tendeciozno..
LikCe1945banovan
Ne da sam izdajica, nego banovan Pljujem na sportsportba
MirzaBarucic
Komentar za 10, da nas je više takvih kao ti. Pozdrav od Manijaka. Živ mi bio.
andi
kada vidiš sastav ekipa sve ti je jasno,nemože busovaća teśanj,maglaj,zavidovići i još neki polovni igraći viteza itd,igrati za ćelik,a igraju godinama,jebo sudije,nema kvalitete i neće biti dugo u ćeliku,ubili su ga,NOĆAS ĆE UZETI PARE,PODJELIT ZA BAJRAM GLAVNIM IGRAĆIMA ,a ostalim jadnicima sadaka i tako stalno,ŽALOSNA SUROVA ISTINA.
MirzaBarucic
De bolan papak koristi Ć kako treba. Ćelik? Kakav papak u p.m.
Rus
Place zenica I vietkong
Rus
Placi picko debilska
andi
napreduje Olgun,sad 2 zenićanina u ekipi hahaa,jeboli vas patak izdajnićki,žali bože raje,ćovjek je varalica to trebate shvatiti što prije,mešetari sa polovnim igraćima i tjera djecu iz zenice,nije samo on a varalica,svih 25 godina kradu otimaju klub.lažu,varaju,stranke i politićari,NAIVNI FUDO NASJEO,ali nije kasno da ove potjera.
MirzaBarucic
Č seljaČino, Č.
Zaštita Identiteta
ahahahahahhah mogu li se skriptom stimati lajkovi, bravo sreco ciganska
niko nikovic
Sudija uništio Čelik, Željo nikakav, jača ekipa bi ih samlhela
dragonicas
hahahahahhaha 0-2 hahhahah
niko nikovic
priznaj da vas je sudija pogurao, to je svako vidio
Dzebra2019
Dabogda i tebe unistio ko Čelik, bijedniče!!
ljoze01
da, sudija nas je pogurao sto vam je u drugom poluvremenu jedina sansa bila frljoka nekog vrhovca koja je zavrsila na precki (ni on nije znao kako). Kad otjerate igrače koji trčati ne mogu više od 60 min mozda nesto i napravite ovako sredina tabele
MirzaBarucic
Čelik će da unište kvazi-navijaći. Ne sudije. Željo bolji, zaslužena pobjeda. A ti kmeći do sabaha.
AnijakManjo
A sad adio, robijasi u rupe misevi.
Rus
Nemoj incest je to
ALLSTAR
stas idemo dalje Čelik
teddy sheringham
Sad će štrumfovi da skakuću po svom sportsport.ba portalu mokrih gaćica...
ljoze01
vidi drug, štrumfovi su vas karali onda kad je najpotrebnije bilo, onda kad vas je na kosevu zuban ugasio, onda josko domorocki NE, necemo dalje vjeruj mi nije dobro za tvoje zdravlje
teddy sheringham
Minus 20, dupla kruna, Evropa, Šrek, 0:3 na Dan grada (ne reci da nisi bio) ... Ne bih ni ja dalje.
MirzaBarucic
U dure papak, imali ste sezonu i to je to. Ovu sezonu nama gledate u leđa. Ipak ste vi treći bh. klub po uspjesima. Za koga ti je dedo navijao do '46? Slaviju ili Želju, priznaj.
pacman
Ovi klubovi u Bosni nisu svjesni, da je bolje dovest' Osima nego Ronalda, sudije su njegove sve, on dođe kao svodnik, a sudije kao kurve.
Rus
Amar Amar Osim Osim.
ljoze01
Plavi orkestar
Da si mu mamu dao da je kara mozda bi ste bod uzeli jer bi Amar Sipi naredio da zabije autogo jer ga vi nebi zabili da se igralo do Nove Godine.
Benjamingst
Cestitam Zelji na pobjedi... A Celiku borba za opstanak...
pizaro01
Uz pomoć sudije. Čist faul za čelik kod drugog gola
AnijakManjo
A cist penal za Zelju. Mrss!!
Zaštita Identiteta
Koji faul, momak izgubio loptu i kad je osjetio kopacku previo se ko mrtav
bhodzic
jah jel sudija pomogao i kod prvog gola? daj sine idi liječi se
ArminA
Kakvi su to profesionalci koji stanu iako sudija nije svirao faul? Sve i da je bio faul nema stajanja dok sudija ne svira. Momak izgubio loptu i pao mislio da ce izvuci faul . Prije se trebao rijesiti lopte i to je to. Neutralan sam navijac i kazem i te perspektive. O onoj ruci u sesnaest metara ne treba ni pricati .
leader_of_wolves
Zec zaustavio rukom loptu Al o tome se suti hahahaha
Rus
A Krpic nogom zabio
Rus
Kakav faul, penal je trebao svrati I dat crveni
VelaHavle
Mujica su zeljescari zavrsili..m ovaj odvratni portal suti o ociglednoj pljacki... krenuli su po starom, lopovlukom do titule
Rus
Sto nije svirao celiku 3 penal a?
andi
dva penala nije svirao želji,bolji su bili jbg,pošteno sportski
ljoze01
kme kme placi pickico
Nikoizniceg
Jer ti je znas pis ati
m1rnes
MirzaBarucic
Zašto ovo, zašto ono ... Pa i slijepac je vidio da je Željo bio bolji, zasluženo slavili. Imali šansi za još dva gola minimalno. Zeničani ponovo pokazali svoje divljaštvo i periferijski papanluk.
Plavi21
Ne seri. Cist penal
azrail_666
Šampioni! Pušite nam kurac
anes1921
Šampioneeeee šampioneeeee aleee aleee
Zaštita Identiteta
Nije bio penal, nije bio ofsajd, nije bio prekrsaj... hvala :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.