Sjajne partije Salčina i Hasanovića u pobjedi juniora Sarajeva nad Nitrom
Foto: Screenshot

CEE Kup u Pragu

Sjajne partije Salčina i Hasanovića u pobjedi juniora Sarajeva nad Nitrom

Juniori Sarajeva su nakon poraza od Palmeirasa i remija sa Spartom danas upisali pobjedu nad ekipom Nitre u susretu trećeg kola grupne faze CEE Kupa koji se igra u Pragu.

Bordo momci su pružili sjajnu partiju, te su juniore Nitre savladali rezultatom 3:0.

Igrali su zaista odlično danas izabranici Dženana Uščuplića, a do vodstva su stigli nakon u 33. minute. Salčin je sjajno ubacio loptu pred gol Nitre, a Hasanović je glavom sigurno pospremio u mrežu za 1:0.

Na drugi gol Sarajeva se čekalo do 48. minute, a akteri su ponovo bili isti. Salčin ubacuje iz kornera, a Hasanović ponovo glavom matira protivničkog golamana.

U 62. minuti defanzivac Nitre faulira Hasanovića pred svojim golom, sudija pokazuje na bijelu tačku, a Salčin sigurnim izvođenjem nastrožije kazne postavlja konačnih 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi