Sjajne vijesti iz Rumunije: Koljić ponovo trenira

Nakon teške povrede

Sjajne vijesti iz Rumunije: Koljić ponovo trenira

Fudbalski reprezentativac BiH Elvir Koljić konačno se vratio treninzima Craiove.

Koljić je u martu na kvalifikacijskoj utakmici protiv Armenije zadobio povredu, koja se ispostavila težom nego što se u prvi mah mislilo, a poslije višemjesečne pauze vratio se na teren.

Mediji u Rumuniji pišu kako je sjajni bh. napadač konačno trenirao s Craiovom i da je spreman već polako igrati utakmice, no u ovom klubu, ipak, ne žele da rizikuju još neko vrijeme kako bi 24-godišnji Koljić ponovo bio onaj stari.

Bh. fudbaler se tako oporavio prije nego što se očekivalo, budući da su u martu u Craiovi predviđali povratak tek u oktobru.

Podsjetimo, u prošloj sezoni Koljić je sa 12 pogodaka u 17 utakmica bio najbolji strijelac Craiove, a sjajni nastupi su mu bili donijeli i mjesto u reprezentaciji BiH, kao i interesovanje nekoliko klubova.

Top Komentari

ArminA
Hvala Bogu ,veliki talenat samo da ga dalje sreca prati i da bude bez povreda !
5 0
Shojich07
Dobar igrač, ali talenat sa 24 godine može biti samo u Bosni. Ne mislim samo na ovog igrača, nego generalno. Talent si do 17-18 godina max
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi