Sjajne vijesti za omladinske selekcije visočke Bosne

Sjajne vijesti za omladinske selekcije visočke Bosne

S. Mlaćo

Od naredne sezone NK Bosna Visoko će igrati Drugu ligu Centar.

Već odavno u Visokom su svjesni da će u treći rang bh. nogometa, no i pored toga čelnici kluba nisu 'digli ruke'.

Čak naprotiv. Odlučili su pažnju posvetiti poboljšanju infrastrukture, a jučer je obljavljeno kako je u toku postavljanje novih rasvjetni tijela na pomoćnom terenu.

Prvenstvene utakmice omladinske selekcije Bosne igrat će u noćnom terminu, što će svakako dodatno olakšati rad i na samim treninzima, te pomoći omasovljenu omladinskog pogona popularnih Karioka.

Nikić žali zbog ispadanja Bosne

Ekipa Bratstva jučer je slavila rezultatom 1:4u Visokom, a nakon utakmice kratak komentar je dao trener Nikola Nikić.

"Pošteno da kažem, meni nije jasno kako visočka Bosna ispada, bolja je od pola ekipa u ligi... Rezultat današnje utakmice je, brat bratu, previsok. Sve što smo šutnuli ušlo je u gol, a naš golman je zaslužio čistu desetku", izjavio je nakon utakmice Nikić, pa nastavio:

"Čestitam kolegi Ištuku i njegovim momcima. Nadam se da će se brzo vratiti. A čestitam naravno i mojim momcima".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kako komentarišete ostale rezultate, Velež je pobijedio, a Olimpik izgubio?

"Pa šta da kažem? Ne bih komentarisao. Čestitam Veležu na ulasku u PL, Velež je sigurno najbolja ekipa u ovoj našoj ligi. Po svim parametrima su zaslužili da uđu u PL. Mislim da je dobro za bh. fudbal to što je Velež ušao u Premijer ligu", poručio je Nikić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi