Sjajni Hassan nedovoljan za novu Osimovu pobjedu

Al-Kharitiyath remizirao

Sjajni Hassan nedovoljan za novu Osimovu pobjedu

Amar Osim je sa svojim Al-Kharitiathom upisao deseti remi u sezoni odigravši 1:1 sa Al Khorom.  

Domaće je u vodstvo doveo Hassan, najbolji strijelac Osimovog kluba koji redovno postiže pogotke za Al-Kharitiyath. Reprezentativac Jordana je pogodio u 38. minuti, ali je njegov gol bio nedovoljan da se upiše pobjeda u ovom susretu.

Cesar je u drugoj minuti nadoknade prvog dijela lijepim golom poravnao na 1:1, što je bio i konačan rezultat utakmice. Vrijedi istaći da je u 75. minuti domaći tim ostao s igračem manje, jer je Al Khammassi zaradio isključenje.

Osimov Al-Kharityath je novim bodom i definitivno zacementirao svoje mjesto u sigurnoj zoni, sa trinaest bodova više od pretposljednje Al-Shahaniyaje.

Katar, 24. kolo:

Al-Kharitiyath - Al Khor 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti