Sjećate li se Cihata Arslana? Pronašao je sjajan angažman, trenirat će i bh. reprezentativce

Bivši trener Čelika

Sjećate li se Cihata Arslana? Pronašao je sjajan angažman, trenirat će i bh. reprezentativce

A. Čaušević

Cihat Arslan je ljubiteljima fudbala u BiH poznat po trenerskom angažmanu u zeničkom Čeliku.

Bivši trener Zeničana je u ponedjeljak dobio možda i trenerski posao karijere jer je angažovan za novog trenera Kasimpaše.

Ovaj 51-godišnjak je do sada uglavom radio za niželigaške, a dolazak na klupu jednog od stabilnijih klubova iz turske Superlige je veliki iskorak.

Arslan će u novom klubu između ostalih trenirati bh. reprezentativce Armina Hodžića i Harisa Hajradinovića.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U utorak je obavio i prvi trening s ekipom, a debi na klupi će imati za vikend kada će Kasimpaša biti domaćin Giresunsporu.

Turski trener je Čelik vodio u drugom dijelu sezone 2018/19. Na 13 mečeva imao je učinak od 5 pobjeda te po četiri remija i poraza. Tada je Čelik sezonu Premijer lige završio na sedmom mjestu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

19211921
Sposoban covjek, vidjelo se. Jedna od malo svijetlih tacki u Celiku u turskoj eri
9 0
SEDYnn
Veoma dobar trener, vidjelo se to i u Celiku kada je bio.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi