Sjećate li se Ivice Grlića? I dalje je u fudbalu...

Sjećate li se Ivice Grlića? I dalje je u fudbalu...

Zaboravili ste na Ivicu Grlića? Za vrijeme ere Blaža Sliškovića ovaj nekadašnji fudbaler Kolna, Alemanije Aachen i Duisburga je skoro standardno igrao za naš nacionalni tim, no kako se umirovio, za njega se u Bosni i Hercegovini rijetko šta čuje.

Grlić je ostao da živi u Njemačkoj, gdje je ujedno i rođen 1975. godine, a već skoro deceniju zaposlen je u Duisburgu. U ovom njemačkom trećeligašu radi veoma dobar posao na poziciji sportskog direktora.

U protekom periodu Grlić je s Duisburgom nekoliko puta ulazio u 'Zweitu', a malo je nedostajalo da i u minuloj sezoni ostvari taj uspjeh s obzirom da se bitka vodila skoro do posljednjeg kola.

Da su u Duisburgu vrlo zadovoljni onim što Grlić radi potvrđuju i pisanja njemačkih medija prema kojima je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine dobio i novi ugovor.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Osim Grlića, u Duisburgu je i Branimir Bajić koji je također kao igrač ostavio veliki trag u ovom klubu. On je trenutno angažovan u omladinskoj školi.

Top Komentari

nije.suplja
Isao glavom gdje neko ne bi nogom. Srcan momak, jedan od drazih iz repke ikad
7 0
dinass
Dobar,posten igrac,da je danas vise takvih bili bi bolji 10x Kad se sjetim samo one akcije sa Baljicem,brate najezim se i danas
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi