11

Komentari (11)

BobPaisley
...znaju oni to,zato ga i docekuju na noz bez da je odigrao minutu na terenu...slijede mu teska vremena,greska karijere prelazak u taj klub sa umjetnim navijacima na baterije...ali vjerovatno se vodio finansijskim motivima,uzet ce on finu lovu tamo.
GuiliDamou
E svaka ti cast doktore, umjetni navijaci na baterije...i meni onda cudno kad neko nesto napise za navijace, igrace i klubove sa nasih prostora!? Zasluzio si nagradu za recenicu godine majke mi... ako se svi slazu samnom nek lajkaju :) :) :)
YouTalkinToMe
Samo neka nisu kao oni liverpulovi gay navijaci sa svojim gay pjesmicama, fino ih vidjeti onako zagrljene, emotivne kako pjevaju svoje gay pjesmice, atmosfera kao na gay paradi.
Gazija_debil
Jos lice na gay likove
YouTalkinToMe
Samo gey populacija kao ovaj spuzvabobgazija navija za liverpul.
BobPaisley
@YouTalkinToMe ...ne bi bas rekao da su gay...pitaj navijace Juventusa kako su se proveli na Heyselu...a mozes i navijace Barcelone koji su 2007. fasovali batine u sred Barcelone plus im tamo silovali djevojke neke u parku...ako je to gey sta onda reci za one mutavce na tribinama Nou Campa,sjede isto kao u pozoristu,70 hiljada ih na tribinama,a ne cuju se...ne znam jesi li ti ikada bio na utakmici,ali tu se navija i pjeva,ne sjedis kao debil.
YouTalkinToMe
Tebi to pohvala sto su pobili navijace. Ali sve je to bilo dok su bili najveci huligani a poslije su otisli u drugu krajnost i postali gay ikone i doveli gay paradu na tribine. Zapamti, simbol otoka ce uvijek biti UNITED a liverpul ce biti samo gay ikona.
BobPaisley
@YouTalkinToMe ...dobro,ako to kaze jedan petnaestogodisnjak,navijac Barcelone kojeg muci ono rasturanje voljenog kluba na Anfieldu onda to mora biti tako...u pravu si ti :D
YouTalkinToMe
Ja petnaestogodisnjak a ti se ismijavas osobama sa posebnim potrebama. I ti si taj koji je se upalio poslije one utakmice kad ih je barsa kuci pobjedila, nisi to nikad prezalio, nedaj Boze da ih je barsa izbacila sta bi zltek onda bilo, vjerovatno bi se ubio.
BobPaisley
@YouTalkinToMe ..jeste,ljubomoran sam jer je Liverpool izbacio Barcelonu iz LP...i to ne prvi put i 2007. su dobili po p*cki i to kada su bili prvi favoriti za osvajanje :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.