Sjećate li se izjave Pjanića koja se neće svidjeti navijačima Barcelone?

Dok je nastupao za Romu

Sjećate li se izjave Pjanića koja se neće svidjeti navijačima Barcelone?

Esmer Oštraković

Miralem Pjanić trenutno se nalazi na ljekarskim pregledima, te bi ubrzo trebao postati novi nogometaš Barcelone.

Ovo je naravno veliki korak u njegovoj karijeri, obzirom da će imati priliku da igra za jedan od najvećih klubova na svijetu.

Ipak, Miralem Pjanić je prije nekoliko godina, dok je još igrao za Romu rekao rečenicu koja se neće svidjeti navijačima Barcelone.

"Ako me pitate koji je moj najdraži tim, reći ću vam da je to Real Madrid. To je klub koji volim još od kada sam bio dijete", rekao je tada Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sigurno da bi mu ova izjava mogla napraviti određene probleme nakon potpisa za Barcelonu, ali nije prvi kojem se to dogodilo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...znaju oni to,zato ga i docekuju na noz bez da je odigrao minutu na terenu...slijede mu teska vremena,greska karijere prelazak u taj klub sa umjetnim navijacima na baterije...ali vjerovatno se vodio finansijskim motivima,uzet ce on finu lovu tamo.
7 3
user1593413083
Laž
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi