Sjećate li se Machede: Briljira u Panathinaikosu, čeka ga veliki transfer u Španiju

Nesuđena zvijezda Manchester Uniteda

Sjećate li se Machede: Briljira u Panathinaikosu, čeka ga veliki transfer u Španiju

E. Oštraković

Bivši nogometaš Manchester Uniteda, od koga se mnogo očekivalo u ovom klubu, naredne sezone mogao bi igrati u Primeri.

Momak koji je u svoja prva dva nastupa u dresu Manchester Uniteda postizao golove, te je tada svojoj ekipi pomogao da osvoji tiutlu u Premiershipu.

Ipak, kako se pojavio, isto tako je i nestao sa scene, te je nekoliko godina lutao po posudbama gdje je pokušavao da pronađe svoju formu.

Nije mu to uspjelo u Sampdoriji, QPR-u, Stuttgartu, Doncasteru, Birminghamu, a kasnije ni Cardiffu koji ga je kupio.

Prije dvije godine potpisao je za Panathinaikos, gdje ove sezone briljira, te bi sebi na taj način mogao osigurati transfer u Primeru.

Potražite više informacija na temu Super League:

Naime on je u 28 odigranih utakmice u ovoj sezoni postigao 14 golova, te je dodao tri asistencije, te je tako skrenuo pažnju na sebe.

Kako javlja španski AS, nekoliko je većih klubova iz Primere zainteresovano za njegove usluge, te ostaje da vidimo gdje će nastaviti svoju karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi