Sjećate li se Oscara? Za njegov potpis se bore ljuti gradski rivali

Vraća se u Evropu

Sjećate li se Oscara? Za njegov potpis se bore ljuti gradski rivali

Admin Čaušević

Brazilski fudbalar Oscar dos Santos bi se nakon dvije i pol godine provedene u Kini mogao vratiti u Evropu. 

Naredna destinacija za 27-godišnjeg mogla bi postati Italija gdje ga žele ljuti gradski rivali, Milan i Inter.

Oscar je potvrdio da je razgovarao sa oba kluba u proteklom periodu, ali nije želio iznositi više detalja.

"Razgovarao sam sa dva klub iz Milana prethodnih sedmica. Ne mogu ići u detalje, ali jedino što mogu reći je da želim igrati u Italiji", rekao je Oscar.

Bivši igrač Chelseaja je za kineski Shanghai SIPG potpisao u januaru 2017. godine, tada su ga Kinezi platili 60 miliona eura.

Ovaj odlični fudbaler sada želi nove fudbalske izazove u karijeri, a Seriju A vidi kao idealnu opciju da ponovo vrati u Selecao.

Ostaje da se vidi koji od milanskih rivala će biti uporniji i konkretniji. Italijanski mediji već špekulišu o posudbi s pravom otkupa...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi