Milan se 'otvorio': Na San Siro stižu još dva pojačanja

Portugalac i Brazilac

Milan se 'otvorio': Na San Siro stižu još dva pojačanja

Edmir Škorić

Navijači Milana uzdaju se u tandem Paolo Maldini - Zvonimir Boban i vjeruju da će njihov klub napokon pogoditi s pojačanjima.

Proteklih godina su uprave Milana itekako znale da pogriješe u odabiru novih igrača, ali na San Siru se nadaju da je ovo ljeto bolje i da će klub kupiti samo one koji zaista vrijede i s kojima se imaju pravo nadati barem plasmanu u Ligu prvaka.

Klub je već doveo Thea Hernandeza (21) iz Real Madrida, bh. reprezentativca Radeta Krunića (25) iz Empolija, uskoro bi trebao da potpiše i Ismael Bennacer (21) također iz Empolija.

Za Bennacera se zapravo čeka samo zvanična potvrda, baš kao i za Rafaela Leaa, Portugalca kojeg Milan dovodi iz Lillea za 35 miliona eura. Leao će biti zamjena za Patricka Cutronea, kojeg klub prodaje u Wolverhampton.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim njega, u Milanu očekuju dolazak stopera Lea Duartea iz Flamenga. Njega će Rossoneri platiti 11 miliona eura.

Ima još nekoliko igrača koji se povezuju s Milanom, a trenutno najveća želja kluba je da dovede napadača poput Corree iz Atletico Madrida.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi