Sjećate li se Palladina? Pronašao je novi klub

Na ljekarskim pregledima u Genovi

Sjećate li se Palladina? Pronašao je novi klub

Endin Čaušević
Teme:

Nekadašnja velika nada italijanskog fudbala Raffaele Palladino na zalasku karijere nalazi se pred novim transferom.

Palladino je nekada bio velika nada italijanskog fudbala i mnogi su smatrali da će sigurno biti najbolji napadač u ovoj zemlji. Ipak, nekadašnji napadač Juventusa nije uspio da opravda svoja očekivanja, te je svojim igrama razočarao mnoge.

Ovaj 32-godišnji napada prije dvije godine potpisao je za Crotone, ali bi već sutra mogao da promijeni sredinu. Italijanski mediji prenose da se Palladino nalazi na meti Genove, te da je već danas stigao na ljekarske preglede u ovaj klub.

Palladino je karijeru počeo u Beneventu, ali je 2004. godine stigao u Juve kao veliko pojačanje. Za Staru damu odigrao je 51 utakmicu i postigao je deset golova. Pored Juventusa i Crotonea igrao je još za Salernitanu, Livorno, Genovu i Parmu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U dresu reprezentacije Italije debitovao je 2007. godine, ali je upisao samo tri nastupa za nacionalni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi