Sjećate li se Pavlovića? Bivši reprezentativac BiH ima novi klub u Italiji

Karijeru nastavlja u Serie B

Sjećate li se Pavlovića? Bivši reprezentativac BiH ima novi klub u Italiji

Daniel Pavlović, fudbalski reprezentativac BiH iz ere Mehmeda Baždarevića, potpisao je za Perugiju.

Nakon što se prošlog ljeta razišao sa Sampdorijom, ime ovog 30-godišnjeg fudbalera dovodilo se u vezu s brojnim klubovima, ali na kraju on je ostao u Italiji i potpisao za Perugiju koja se takmiči u Serie B.

Na zvaničnim stranicama ovog kluba objavljeno je da se Pavlović obavezao na vjernost do kraja sezone, s tim da postoji opcija da ugovor bude produžen za još dvije godine, ukoliko naravno obje strane budu zadovoljne.

"Sretan sam što sam došao u Perugiju. U međuvremenu sam trenirao invidualno, u dobrom sam stanju i vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje", izjavio je Pavlović nakon što se priključio svom novom timu.

Dres Perugije je u prošlosti imao priliku nositi još bosanskohercegovački fudbaler, tačnije Sanjin Prcić.

Pavloviću je Perugia inače sedmi klub u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri. Prethodno je igrao za Sampdoriju, Crotone, Grasshoppers, Frosinone, Schaffhausen i Kaiserslautern.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi