Zaboravljeni reprezentativac BiH konačno našao klub?

Bez angažmana od ljetos

Zaboravljeni reprezentativac BiH konačno našao klub?

Nekadašnji reprezentativac BiH Daniel Pavlović mogao bi se vratiti u redove Grasshoppersa, javljaju mediji iz Švicarske.

Pavlović koji je u eri Mehmeda Baždarevića nekoliko puta pozivan u reprezentaciju, bez angažmana je od ljetos kada se razišao sa Sampdorijom, a jedan od klubova koji ga želi dovesti je Grasshoppers.

Tako barem tvrde švicarski mediji, navodeći kako bi Pavlović svojim iskustvom sasvim sigurno doprinio kvalitetu Grasshoppersa, čiji su rezultati u ovoj sezoni ispod svih očekivanja (predzadnji na tabeli).

Bh. nogometaš je vrlo dobro poznat navijačima Grasshoppersa, obzirom da je u ovom klubu bio i kapiten prije nego što se 2015. godine zaputio u Italiju, gdje je dosad igrao za Frosinone, Crotone i Sampdoriju.

U Grasshoppersu je, podsjećamo, i Rifet Kapić kojem je istekla posudba i Sheriffu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi