Zaboravljeni reprezentativac BiH konačno pronašao klub
EPA

Ostaje u Italiji

Zaboravljeni reprezentativac BiH konačno pronašao klub

Nekadašnji reprezentativac BiH Daniel Pavlović konačno je, čini se, pronašao novi angažman.

Otkako je ljetos napustio Sampdoriju, ovaj iskusni defanzivac se dovodio u vezu s nekoliko klubova, u igri je bio i Grasshoppers, ali na kraju je izvjesno da će ostati na Apeninskom poluotoku. 

Naredna stanica u karijeri ovog 31-godišnjeg nogometaša će biti Perugia s kojom bi, kako izvještavaju tamošnji mediji, u narednim danima potpisati ugovor ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno. Ugovor s drugoligašem će biti potpisan do kraja sezone, s tim da postoji mogućnost i da se saradnja produži.

Pavlović je u Italiji još od 2015. godine. Pored Sampdorije igrao je još za Crotone i Frosinone, a ranije je oblačio dresove Grasshoppersa, Schaffhausena, Kaiserslauterna i Freiburga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Zmajeve je, podsjetimo, debitovao u maju 2017. godine kada je na čelu reprezentacije bio Mehmed Baždarević. Odigrao je ukupno utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti