Sjećate se jadnog Songa kada ga je Puyol iskulirao? Sad se Benteke našao u sličnoj situaciji
Benteke je pružio ruku, čekao je pozdrav, ali nije dočekao

Sjećate se jadnog Songa kada ga je Puyol iskulirao? Sad se Benteke našao u sličnoj situaciji

Edmir Škorić

Engleski napadač Christian Benteke jučer je doživio malu nelagodu tokom meča Leicester - Crystal Palace.

Cheikh Kouyate se na klupi spremao za ulazak u igru, a Benteke je pored sjedio i u jednom trenutku je ispružio desnu ruku očekujući da ga Kouyate pozdravi.

Ipak, kada je shvatio da ga Kouyate jednostavno ignoriše, Benteke je povukao ruku.

Palace je inače slavio u gostima kod Leicestera, a publika se naslađuje na Bentekeovu nelagodu, pa su neki napisali kako je to bio najbolji dio jučerašnje utakmice na King Poweru.

Bilo je naravno i ranije sličnih blamova. Pa sjetite se samo kada je na dodjeli nagrada Alex Song pomislio da mu Puyol predaje pehar, a onda je promijenio boju lica kada je shvatio da je Puyol imao namjeru da ga preda Abidalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi