Hazard odgurnuo Carrasca i uzeo mu loptu, pa mu saigrači vratili na pravi način

Dobra atmosfera u ekipi Belgije

Hazard odgurnuo Carrasca i uzeo mu loptu, pa mu saigrači vratili na pravi način

Endin Čaušević

Selekcija Belgije u ponedjeljak je u prijateljskoj utakmici savladala Kostariku sa 4:1 u posljednjoj provjeri pred Svjetsko prvenstvo.

Belgijanci su pred svojim navijačima u Briselu došli do sigurne pobjede iako je Kostarika povela sa 1:0. Ipak, detalj koji je iznenadio mnoge jeste potez Edena Hazarda iz 61. minute. Očito je odlučio pokazati ko je gazda u timu nakon što je odgurnuo Carrasca i uzeti mu loptu.

Ovaj potez najboljeg igrača Belgije nasmijao je njegove saigrače koji nisu imali milosti prema njemu na društvenim mrežama. Sve je počeo Simon Mignolet, a kasnije su nastavili Christian Benteke i Axel Witsel.

"Kada ti djevojka kaže da želi gledati Netflix dok traje Mundijal", napisao je Mignolet, dok je Witsel dodao: "Kada ostane samo jedan komad pizze".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi