Da uvijek može gore, najbolje zna Benteke

Prodaje ga Palace

Da uvijek može gore, najbolje zna Benteke

E. Škorić

Ovih dana Christianu Bentekeu očigledno ne ide baš najbolje u karijeri.

Benteke trenutno igra u Crystal Palaceu, ali nije se našao na konačnom spisku selektora Roberta Martineza za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, pa će bivši napadač Liverpoola ipak morati ispred TV-a pratiti susrete nacionalnog tima.

Da uvijek može gore, Benteke je saznao kada je čuo da ga Crystal Palace želi prodati ovog ljeta.

Prošle sezone je Benteke postigao samo tri gola, iako je za 27 miliona funti doveden u klub. Sada se razmatraju ponude, a stigle su navodno neke dobre iz Kine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Benteke je sigurno kvalitetan napadač, ali ovo nije bila njegova sezona, što se na kraju odrazilo i na Martinezovu odluku, ali i na odluku čelnih ljudi Crystal Palacea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi