5

Komentari (5)

2323
Auu ovog novinara koji poredi igrace PL sa nekim...pa ti igraci nominalno imaju tu vrijednost na papiru a niko ih nece ni za dzabe..toliko o igracima PL....zar bilb8ja nije bio u J.Koreji i odigrao 13.min za jednu sezonu a ostatak proveo na tribinama .Ni na klupi nije sjedio..a ovde najbolji igrac PL a nema ga u ovoj jadnoj reprezentaciji medju 30 igraca pozivanih od cetvorke Petev -Vico -Misimovic -Miličic.
criticos
Ljudi dosli kao autsajderi sa namjerom da iznenade. Mi kad idemo kao autsajderi, prvo zakljucimo da nema sanse, pred pocetak meca skinemo gace, a kroz mec nam se vezu noge od straha. Kad bi zabili ovako gol, od tolike panike bi primili 2 komada u preostaloj sudijskoj nadoknadi. Al ne bi mi dosli u ovakvu situaciju, jer do 80te bi mi sami sebe pobjedili. Sve je u mentalitetu i pristupu. Makedonci su dosli da pobjede, a mi bi dosli da ne izgubimo puno.
Ado_GTI
Tako se igra za reprezentaciju.
HarisADP
Djes te panjeve sa njim porediti ccc
Karlosicroberto
Bili skuplji do veceras
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.