Skandal na pomolu: Alabin otac optužio Salihamidžića i Hoenessa da pričaju "prljave laži"!

Šta se dešava u Bayernu

Skandal na pomolu: Alabin otac optužio Salihamidžića i Hoenessa da pričaju "prljave laži"!

E. Oštraković

Još uvijek nisu završeni pregovori oko novog ugovora za Davida Alabu u Bayernu, a do dogovora će teško doći.

Prije nekoliko dana su se oglasili iz Bayerna, te su rekli kako agent Davida Alabe traži preveliku platu za igrača kojeg zastupa.

Ipak, na sve je odlučio odgovoriti otac nogometaša Bayerna, te je rekao kako Hoeness i Salihamidžić pričaju "prljave laži".

"Doveo sam Davida u Bayern još kao omladinca. Nekoliko puta smo imali šansu da dogovorimo transfer u drugi klub, jer je ponuda bilo, ali htjeli smo biti odani Bayernu, te smo odlučili da ostane. Nisam se nadao da će iz Bayerna pričati prljave laži u medijima oko njegove plate, te našeg dogovora. Tvrditi da se ne možemo dogovoriti zbog plate je smiješno. Mi imamo svoje ideje, a sve se dešava jer ne žele da prihvate neke stvari koje smo im ponudili", rekao je George Alaba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednim danima, te da li će na kraju Alaba ostati dio Bayerna ili će otići iz kluba.

Top Komentari

hacmu
Kada dodje na vagu igrac-bayern... Alaba bivsi...gdje ces to svabama...
5 1
Noone
Pa kakve prljave lači smucalo jedno, 20 mil. tražiš, malo li je!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije