Skandal pred derbi odluke, Hadžić bijesan: 'Zašto nema pečata? Niko nije smio da potpiše?'

Olimpija prijeti bivšem treneru

Skandal pred derbi odluke, Hadžić bijesan: 'Zašto nema pečata? Niko nije smio da potpiše?'

Edmir Škorić

Safet Hadžić, trener koji je nedavno dobio otkaz na klupi Olimpije, našao se u žiži slovenačke javnosti nakon što je objavljeno elektronsko pismo koje je ljubljanski tim poslao na njegovu adresu.

Olimpija je pred derbi koji će odlučiti prvaka u Sloveniji zahvaćena skandalom. Klub je optužio Hadžića da je uzimao provizije za transfer nogometaša i istovremeno narušavao ugled kluba u javnosti. Zaprijećeno mu je čak i kaznenom prijavom.

"S obzirom na to da sam svoj ugovor s Olimpijom stavio u arbitražnu komisiju Nogometnog saveza Slovenije, mogao bih reći da mi je dokument poslan bez ispravnog potpisa i bez pečata kluba ... Kako se ispostavilo, niko iz kluba nije spreman da potpiše ovaj dokument i niko iz kluba nema hrabrosti staviti klupski pečat na dokument koji su mi poslali. To mi se čini smiješnim", rekao je Hadžić u razgovoru za EkipaSN.

"Ništa od toga nije istina. U Olimpiju sam došao čist, a još čistiji otišao. To su za mene velike uvrede", dodao je.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Olimpija ima 66 bodova, dva manja od lidera Celja i upravo će okršaj Celje - Olimpija sutra navečer odlučiti o novom prvaku Slovenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi