Skandal u Italiji: Juventus priložio fotografije sudije Doverija s aerodroma, želi da se meč ponovi!

Skandal u Italiji: Juventus priložio fotografije sudije Doverija s aerodroma, želi da se meč ponovi!

E. Škorić

Inter je u srijedu navečer osvojio Superkup Italije pošto je u finalu pobijedio Juventus s 2:1.

Aktuelni osvajač Scudetta je protiv pobjednika Kupa slavio golom Alexisa Sancheza u 120. minuti, a prethodno je 90 minuta završeno rezultatom 1:1.

Juve je poveo golom Westona McKenniea, da bi Inter do izjednačenja stigao golom Lautara Martineza iz penala kojeg je izborio Edin Džeko.

Na kraju, Inter uspijeva u zadnjim sekundama postići gol i doći do velikog slavlja. Sada mediji u Italiji bruje o fotografijama na kojima je glavni sudija sa spomenutog meča, Daniele Doveri.

Naime, Doveri je uočen na aerodromu sa torbom Intera, što je naravno odmah bio povod za podizanje nove bure, a posebno je to zasmetalo navijačima Juventusa koji su pronašli dodatni razlog za Interovu pobjedu.

Mada, ruku na srce, Doveri nije imao šreviše utjecaja i ne može se reći da je sudio u korist Intera.

Ipak, Juve je navodno zatražio od vodstva lige da reprizira finale Superkupa nakon što su procurile fotografije Doverija u javnost.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amer8
Ko o čemu, ***** o poštenju
25 5
denimen9
Ej pazi ovo Juve se žali. whahahaha Juve se žali.. Juve se žali??? tri puta se pitam jer mi je to nevjerovatno.. zar nisu njihove sudije sve ?
21 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi