18

Komentari (18)

dinas
Jucer turcin rece da je to amaterski ugovor jer je u pitanju 2. ili 3. liga bila u tom periodu,jedino im sljeduje naknada za treniranje.
yess81
Tah
Ko je sa Turcima tikve sadio, taj se ****n probudio. Srdačan pozdrav iz Tuzle. Zabio Vam Erdogan a Vi njemu.
Turgut2
Inšallah ti Erdoan pomutio um ahmaku jedan ptuyy komunisto
Tah
Komunista sam i tim se dičim a to ne može biti svak' i za razliku od tebe ja ne ližem guzicu okupatorima. Znaš.
Samoiskreno
Stid i sram sportsport treba biti fuj gamad
Zeleni_zub
E cuj novinari krivi sto pare nisu legle hahahaha... pa covjece necete igrat utakmicu narednog vikenda pisali o tome portali ili ne
opasni12
Kakve place on spominje?? Igrači nisu vidjeli od julia placu.. ****ni Turčin jel te stid vise?
nijepoznat
je.... se vas Turci
magistar
Ovaj turcin se bas sprda. Sad ce opet reci nije do mene ali necu da kazem do koga je.
Jadnimi
Jeli ono Selimović bio u Vitezu, gdje god se on spominje, pojavljuju se problemi sa UPLATNICAMA
AnijakManjo
Vi u Celiku, ne znate vise kome ste duzni. Zaduzili ste se i Bogu i narodu. Umro likCe, samo mu niko nije javio.
Aoki
Da nije Šiljak iz želja uplaćivao
franjo25z
Za djenaze van zafalilo ****a jedna
Tah
Njofra, ne radi se o đenazi nego o dženazi, ako si već htio da budeš UZP-ovsko raspoložen. Naime, čin sahranjivanja kod muslimana nije đenaza nego dženaza. Ukoliko na tastaturi nemaš hr/bhs/sr tastaturu dž se piše sa dz i jasno je svima na šta je "pisac" mislio. Ovako si samo ispao nepismena budala. Shvaćaš (ovo shvaćaš je namjerno referenca na Zabranjeno Pušenje) Eto, od sada, nadalje i ubuduće se dobro informiši kada barataš sa tim nekakvim "uvredama" o to članu (dobro po godinama nasledniče) UZP i HDZ-a BiH i ljubitelju NDH i Max-a Luburića i štovatelju Ante Pavelića i svih tih živopisnih likova.
franjo25z
Jesi li ti glup ili treniras. Ako ke ovo drugo dobro ti ide pa te pitam BRUNDO KAKO SI TI SKONTO TO ZA dzenazu.....budi miran vezat cu te
Dacho
Tebi InsAllah ne falilo ... za najmilije svoje da Bog da ti imao u jednom danu..pa ih sarani ono ko sardine picka ti materina sovinisticka !!
Tah
Pa siđe njofra, ****a ti materina ona UZP-ovska sirotinjska.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.