Skauti Barce sutra na Poljudu: Jednom 19-godišnjaku bi život mogao biti promjenjen

Bradarić na meti Katalonaca

Skauti Barce sutra na Poljudu: Jednom 19-godišnjaku bi život mogao biti promjenjen

Skauti Barcelone će sutra biti na Poljudu i gledati derbi susret HNL-a između Hajduka i Dinamo Zagreba, prenose hrvatski mediji.

Barcelona je navodno zainteresovana za dovođenje mladog 19-godišnjeg lijevog beka Hajduka Domagoja Bradarića koji igra svoju prvu seniorsku sezonu.

Kako prenosi list El Mundo Deportivo, Katalonci smatraju kako Bradarić ima veliki potencijal, ali kako je još mlad da bi se priključio prvom timu, pa sa njim neće žuriti.

Slavni španski klub pomenutog fudbalera pravi već mjesecima, a ukoliko i protiv Dinama bude imao svoj dan, sve su prilike da bi se proces njegovog dolaska na Camp Nou mogao ubrzati.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, osim Barcelone, za njega se interesuje i Atletico Madrid, ali čini se kako je Barca za sada ipak bliža potpisu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi