Skauti "okupirali" stadion, SMS zabio dva gola, pa poručio: Briga me ko me gleda
Monaco, Manchester United, Chelsea i Barcelona pomno prate svaki potez srbijanskog veznjaka.

Sergej Milinković-Savić na meti nekoliko evropskih velikana

Skauti "okupirali" stadion, SMS zabio dva gola, pa poručio: Briga me ko me gleda

Atalanta i Lazio su sinoć odigrali pravu fudbalsku poslasticu. Duel ove dvije ekipe je završen rezultatom 3:3, a u redovima Lazija je još jednu sjajnu partiju pružio Sergej Milinković-Savić, koji je postigao dva gola.

Stadion Atalante su sinoć "okupirali" skauti evropskih velikana, kako bi gledali, upravo, Milinković-Savića.

Imali su skauti Manchester Uniteda, Chelseaja, Barcelone i Monaca šta i vidjeti i sigurno su svojim poslodavcima poslali pozitivne "recenzije".

Ipak, srbijanski fudbaler poručuje da ga "baš briga" što se za njega otima pola Evrope.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Postigao sam dva bitna gola...Nije me briga ko je došao da me gleda. Ja igram za Lazio i sretan sam ovdje", prokomentarisao je SMS informacije o "redovima" skauta ispred stadiona Atalante.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi