41

Komentari (41)

Colsa
Sve pohvale za ovaj potez uprave FK SARAJEVO!!! OVAKO TO RADE ŠAMPIONI!!!
zizu82
Svakakvih retarda i debila ima na ovom skretničarskom portalu.Pored akademije besmisleno je da postoji i škola fudbala jer se tako samo bacaju pare.Postoje skauti koji obilaze škole fudbala i uočavaju potencijalne talente i dovode ih u akademiju,a onda ako se uspiju nametnuti,priključuju ih prvom timu.Tako rade svi normalni klubovi.Škola fudbala je imala smisla dok nije osnovana akademija.
Colsa
Nek' si im objasnio,stvarno svakakvih bolesnika ima na ovom portalu.
user1571956549
Ja kluba i govana hahahahaha Posrase se sami na sebe... Ko sisa djecu nema para od njih... Tako je to kad privatluk zakuca na vrata... Nema se para pa hajd po djeci...
pjanke.sa
549 evo to banana za glupost
hz_033
Procitas malo, skontas, pa onda naspises nesto. ispadas glup decko kad samo procitas naslov pa komentarises :)
Colsa
Kako si samo glup!!!
krems_krems12
Naime, sva djeca koja nastave trenažni proces u drugim Školama fudbala bit će pod stalnim i studioznim nadzorom Akademije FK Sarajevo, te će po potrebi biti priključeni selekcijama Akademije. Jeste, jeste al malo sutra. Najveca izgovorena laz trenera, managera, upravitelja prema roditeljima djece koja zele napraviti nesto vise u fudbalu. Haj ti idi, pa (ne)cemo te pratiti.
dinass
Fk Sarajevo nisu preuzeli investitori vec menageri koji hoce da prodaju svoje isluzene igrace preko kluba.Malezijac vam gasi nesto sto se zove po Hasetu,sramota.Zenicanin sam ali mi se to gadi,kako cete vi to progutati?Stalno ponavljaju imamo pare a sada stede na racun Sarajevske djece,nema veze ima isluzenih igraca iz hrvatske i srpske lige a i slovenska je pocela da prodire polako.
Sarbit2019
Nismo mi socijalna ustanova mi smo privatni klub.Meni se isto gadi sto vi prosite pare od Fude ,ali Fudo ne da nenenen
Colsa
Seljačino glupa!!!
Colsa
Maloumniče!!!
user1571956549
Samo gasite hehehe...
Sarbit2019
Samo gasi ima Akademija
tranzicija
Odlican potez uprave!!! Zna se kakve moralne spodobe i neznalice od trenera su uzimale pare od roditelja da bi ova djeca igrala u kojekakvim seoskim ligama! Ovaj talijan u akademiji ce raditi prave stvari. Isto treba u svim klubovima uraditi kojima je bitna samo članarina od roditelja i pokoji dinar iza ledja za mjesto u timu! Sportski pozdrav levati od trenera, odzvonilo je i vaše, sad pravac ulica gdje vam je mjesto!!!! Pucajte minuse trenerčine :))))
Alpasinacxx
Loši potezi u dovođenju igrača seniorskog tima se prelamaju preko jadne djece. Jedan Cmiljanič koji nije poluvrijeme odigrao za sezonu, koji je doveden sa hroničnom povredom košta klub više od kompletne Škole fudbala na godišnjem nivou. Šta je sa interesom djece, svih onih koji sanjaju da zaigraju za FKS. Makar nikad i ne bili igrači kao građani ovog grada imaju pravo biti dio kluba. Lično sam od te djece, prošao sam školu fudbala i to su uspomene za cijeli život
Sarbit2019
Jesi li zaigrao za prvi tim ?
pjanke.sa
@Alpasinacxx i ja sam brate igrao za FKS skolu fudbala, ali ovaj potez je potpuno opravdan. Akademija je od 12 godina. Tako sva ta djeca koja se budu educirala u fudbalu do 12. godine, predju u Akademiju FKS. Divno. Tako se to radi. I jos kolaboracija sa ostalim skolama moze dat odlicne rezultate.
Rivaldo
Sramota. Navijac Sarajeva. Jesmo za ovo prodali klub?
amer_sa90
Jesi li ti procitao text?
MethodMan
Bolje da su uložili u ovu školu nego u kamp jbg sramota je radi haseta ipak je to legedna
pjanke.sa
Method i rivaldo. Ne kakite. Stadion nosi ime AFH i to je postovanje prema njemu a sve sto trosi pare treba odmah gasiti. Tako to rade veliki klubovi.
Hehehehrvtbr
@Rivaldo jesi procitao text,ocigledno se ne ispalati jer ako ima 20 djece u genraciji clanarina 50 to je 100 a nek su treneri 700 ,plus tereni se iznajmljuju koji nisu od Sarajeva ,eto nek su 200 onda gdje su utakmice ,gostovanja,savezu pare jednostavno nema profita.
Hehehehrvtbr
@Rivaldo nije 100 nego 1000 .
Rivaldo
Znate li sta znaci masovni sport, privlacenje djece koja ce sutra biti navijaci Sarajeva? Klub vode nesposobni ljudi, koji ocito pojma nemaju sta klub predstavlja gradu. Seljacki potez nesposobne uprave. Bitno je da klub ima 80-90 zaposlenih u administraciji, hebes ugled kluba i promovisanje kod mladih.
PRESEDAN
Koliko to trenera izgubi posao? Dok nam djeca iz akademije bježe jer roditelji ne žele da plaćaju odrrđenu svotu
zgembo.popuslic
Po meni bezveze je ovaj potez, cisto zbog djece kojoj je to haman sve u zivotu i zivi za taj trening i utakmicu... Eto taman jedna generacija donese 1000km i to je plata treneru te generacije i tako mozes u svakoj generaciji obezbjedit plate za trenera... a za terene i putovanja nek klub doda koju hiljadu i to je to... sta je par hiljada maraka za ozbiljan klub a FK Sarajevo se predstavlja da je ozbiljan klub...
dinass
Jedan isluzeni igrac bez motiva i zelje kosta 3x vise.Pitari kad se ovi povuku necete imati ni domace djece da igraju.Hitno vratite Musemica i omladinske selekcije.
zgembo.popuslic
Plus sto iz kvantiteta dolazi i kvalitet... ok je da najbolja djeca idu u akademiju al i u ovim skolama fudbala moze se pojavit jedan ili dva igraca u generaciji da moze konkurisat za prvi tim... ako dijete za U15 ne pokazuje nikakav kvalitet to ne znaci da do U17 nece napredovat, za te uzraste godina dana je velika i djeca napreduju od levata do dobrog igraca.. a ako ih raspustis pa kud koji mili moji nikad ih vise neces imati na oku kao sad sto ih imas
Sarbit2019
HAHAHAHAHAH vrh komentara Mitomana.HAHAHAHA oni djecu otjerali sa treninga jer su II lopte izgubili nisu djeca trenirala dok roditelji nisu kupili II lopte.Samo gasi nismo mi socijalna ustanova KAPITALIZAM vlada ne Komunizam da se družimo
zgembo.popuslic
Jarane gasi ili pali, radi sta hoces, meni ni iz djepa ni u djep :) iznosim svoje misljenje i nema tu zeljo sarajevo celik sloboda itd itd... govorim sta je u interesu djece a i kluba.. na kraju krajeva klub bi trebo da funkcionise i kao drustveno-odgovorna zajednica i da gleda malo i interes djece a ne samo svoj interes
Gvardijan
Tacno treba nam masovni sport.Trebaju nam skole fudbala,rukometa,kosarke gdje ce djeca da uzivaju i treniraju,da se druze, da postanu dobri ljudi i sportisti .Ali nam trebaju skola gdje ce sva djeca biti ravnopravna,gdje ce sva djeca dobijati istu sansu da se pokazu.Ali u ovim sadasnjim skolama to nije slucaj.U ekipama igraju " babini" sinovi,sinovi bogatih oceva koji su sumnjivog talenta i kvaliteta a vrlo kvalitetna i talentovana djeca obicnih roditelja,roditelja koji nemaju novca propadaju.E takav masovni sport nam zaista ne treba.
pjanke.sa
@zgembo.popuslic procitaj tekst. Nasa Akademija prima djecu od 12 godina. O kakvim ti prvim timovima pricas u skoli fudbala?? Sta U15 i U17 ??? To je kod nas vec Akademija halooooooo. De malo procitajte prije nego komentarisete. Ne samo ti nego svi ovi pametnjakovici gore. Kako ste samo zatucani uzas!!!
zgembo.popuslic
@pjanke.sa procitaj ti prvo moj tekst, pricam ti da i u skoli fudbala ima selekcija po godinama, tu se djeca igraju druze treniraju i za to placaju clanarinu, talentovanija djeca idu automatski u akademiju, al ako dijete od 13-14 godina ne pokazuje neki talenat to ne znaci da za godinu dvije nece napredovat i sa 15-16 godina bit bolji igrac i onda ga prebacis u akademiju... ovako ces tu djecu raspustit i nece ti bit na oku plus sto ce ih mozda pola odustat od bavljenja fudbalom
Colsa
GLUPANE ne ofiraj se portalu!!! Probaj se malo obrazovati!!!
Colsa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.