18

Komentari (18)

user1571956549
Sretno pitari sa Skotima... Pozdrav od Manijaka...
user1583752673
Samo naprijed DIVOVI!
Edward NewGate
Skotski mediji su u poslednja 24 sata napisali niz clanaka o engleskom fudbaleru nigerijskog fudbalera. Ne bi bilo lose da nekad prekontrolisete sta pisete.
user1582998148
Cemu strah kad ste ih nakantali prosle godine? Samo lagano, uz vas smo škoti
milozadrago
jbg neko igra sa sltikom a neko sa azotom. neko uzme titulu a neko memorijalni turnir u hrasnici. neko uzme novce a neko ovce. neko 8 godina kmeci i kmeci i kmeci a neko nabija komplekse. ubise vas kompleksi.
SonPen1946
A kompleksi su uz vas !
user1582998148
Ma ko se to iznervirooo. Idi kupi maramica od migranata trebace ti za cetvrtak haha
vanzemaljac
jao budale. sretno sarajevo! selam od plavog vanzemaljca!
Lavillenie
milozadrago
samo zobog normalnih navijaca zelje mi ke zao sto je zelji ispao iz europe. i uvijek sam u europi navijao za nase timove pod nase mislim na zelju velez slobodu celik jer one ubice iz listice utase iz mostara genicidase iz banja luke ne podnosim i za njih nikad ama bas nikad navijat necu.
Lavillenie
Mozes ti pricati do sutra da si navijao, kad si se u dubini duse radovao zeljinom svakom gubitku i ispadanju. Pusti se lazi nismo djeca
milozadrago
Lavillenie to mozda pricas o sebi nikad se nisam radovao kad nasa ekipa ispadne iz europe. Samo neznam sto vise ne priznate i sebi a i drugima da je trenutno Sarajevo najorganizovaniji i najuspjesniji nas tim.
Lavillenie
Ma onda si ti neutralan navijac. Liverpool nije 30 godina nista osvojio pa su legende Uniteda konstantno nadu izrazavale da ne osvoje ni sada. To je normalno volit svoj klub, a najvecem rivalu zeljeti neuspjeh.
Tas14
Samo jako momci, vjerujemo u vas!
Penderinos
Nema celtic šanse kad u Zenicu istrče fanimo i tatar prejaki igrači i za škotskog prvaka moja prognoza 3-1 strijelci ce biti ahmetovic, tatar i hebibovic, a za celtic McGregor a Rahmanovic neće igrati.
SarajevoFC
Ja mislim da ce Rahmanovic igrati :)
nedoni46
moj Fani, svi te se boje
GiS
Zabio je 3 gola u zadnje 2 utakmice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.