6

Komentari (6)

Tuzlasjever
Prije Buducnosti sam rekao zabit ce im Tatar, a evo i sad kazem i ovim ce Tatar presuditi. DUgo se u ligi nije pojavio bolji igrac.
Wiener
nemozes kopirati Rigu ili neku drugu ekipu nego se treba koncentrisati na sebe i izvuci najbolje iz postojeceg igrackog kadra..a mislim da Sarajevu odbrana nije jaca stara niti tako zna igrati..naravno da treba biti oprezan i ne srljati.. i najvaznije izaci bez straha i kompleksa manje vrijednosti u jednoj tekmi sve je moguce.. mozemo ih proci uz srcanu i pametnu igru i malo srece..a srecu treba isprovocirati!!
hzsg
Sarajevo ga mora zabiti, nema nikakvog kopiranja Rige i sl, imamo takvu ekipu da se rezultat može postici igrom, a ne nikakvim bunkerima i sl. DAKLE IGRATI SVOJU IGRU NE SRLJATI. CELTIC JESTE FAVORIT ALI NIKAKVE BJELE ZASTAVE NESMIJE BITI. SRETNO NAŠEM ŠAMPIONU.
mrki_ba
Treba kopirati rigu ovaj put i cekat svoju priliku. Ako je riga samo 1 primila tom nekom igrom onda mi nebi trebali ni 1 a ako zabijemo dobro i jes :)
Tas14
Sta nas briga, igramo svoju šampionsku igru i evo dokle smo dogurali. Naprijed momci!
Beclija90
Jest, ispali od bresta...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.