Skraćena lista na dva imena: Real bira nasljednika Ronalda

Bit će veoma uzbudljivo

Skraćena lista na dva imena: Real bira nasljednika Ronalda

Kao što to već i ptice na grani znaju, portugalski krilni fudbaler Cristiano Ronaldo prešao je ovog ljeta iz Real Madrida u Juventus.

Ronaldo se odlučio na odlazak iz Madrida nakon čak devet sezona u kojima je osvojio sve što se osvojiti moglo, a u njegovom bivšem klubu su odmah krenuli u akciju kako bi pronašli zamjenu.

Nema puno fudbalera koji mogu da zamijene najboljeg na svijetu, to je svima jasno, ali ima nekoliko njih koji imaju taj potencija. Prije nekoliko dana se pojavila informacija da su Neyamr, Kylian Mbappe, Harry Kane i Eden Hazard glavni kandidati da pređu u Real, a sada je ta knjiga navodno spala na dva slova.

Kako prenose španski mediji prva želja trener Julena Lopeteguija je Neymar, ali osim toga realno je još samo da se može dovesti Hazard i to za navodnu cijenu od 88 miliona funti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane, Mbappe je navodno prošlog ljeta već odbio Real, pa on vjerovatno neće ni biti ozbiljna opcija, dok je Kane potpisao nedavno višegodišnji ugovor sa Tottenhamom i teško je očekivati da će odmah nakon toga promijentii sredinu.

Neymar ili Hazard, pitanje je sad...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realyxc
Bilo bi mi drago da jedan od njih dvojice dode.Ali pitanje je zeli li ijedan od njih dvojice doći u real
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi