Skriniar: Inter bih napustio samo iz jednog razloga

Nije bilo ponuda Barcelone, Cityja ili Uniteda

Skriniar: Inter bih napustio samo iz jednog razloga

E. Čaušević

Fudbaleri Intera večeras igraju na svom terenu protiv Borussije Dortmund jedan od derbija trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Inter nakon dvije utakmice ima tek jedan osvojen bod i jasno je da večeras nemaju pravo na kiks ukoliko žele ostati u borbi za mjesto koje vodi u nokaut fazu ovog takmičenja.

Pred večerašnju utakmicu za italijanske medije govorio je defazivac ovog tima Milan Skriniar. On je oduševio sve svojim igrama u dresu Intera, te je s razlogom jedan od najboljih defanzivaca na Apeninima.

Međutim, konkurencija u odbrani Intera je zaista žestoka čega je on svjestan. Skriniar je trenutno standardan u prvom timu i poručio je da će Inter napustiti samo u slučaju da izgubi mjesto u početnom sastavu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Veoma sam sretan ovdje i dobro se osjećam. Ne želim propustiti ništa i želim redovno igrati. Zbog toga sam ovdje došao i ne želim da idem. Dosta se pisalo o mojoj budućnosti, ali sve su to špekulacije. Nisu došle ponude Barcelone ili klubova iz Manchestera. Iskreno, ukoliko se desi da izgubim mjesto u prvom timu onda bi bilo teško ostati u Interu. No, sada to nije slučaj i sretan sam što sam ovdje", rekao je Skriniar.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi