Skriniar je od ljeta igrač PSG-a, ali Francuzi žele ubrzati stvari

Tvrdi Fabrizio Romano

Skriniar je od ljeta igrač PSG-a, ali Francuzi žele ubrzati stvari

Esmer Oštraković

PSG je dogovorio sjajno pojačanje za narednu sezonu, ali će pokušati da ubrza stvari, te da do kraja januara igrač pređe u njihov tim.

Radi se o Milan Skriniaru koji je već dugo glavna meta PSG-a, a u njegovom trenutnom klubu, Interu, nadali su se da će produžiti ugovor.

Od produženja ugovora neće biti ništa, jer je Skriniar jasno dao do znanja ljudima u Interu da nema namjeru ostati u ekipi.

Ipak, Fabrizio Romano potvrdio je da je Skriniar već praktično potpisao za PSG i da je njihov igrač od juna 2023. godine.

Odlučili su iz PSG-a da pokušaju ubrzati stvari, te da Skriniara već u januaru dovedu u svoj tim, a sa tim prijedlogom došli su do uprave Intera.

Ponudili su im neku manju kompenzaciju, ali Fabrizio Romano tvrdi da Inter traži 20 miliona eura od PSG kako bi ga pustili sada.

Teško da će PSG pristati na ovaj scenario, ali obzirom na novac koji imaju ni to ne bi bilo čudo jer su navikli trošiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da će Skriniar svoju karijeru nastaviti u PSG-u, te da će Inter ostati bez jako pouzdanog defanzivca.

Jedino pitanje koje trenutno postoji jeste kada će se to desiti. Da li će se sve završiti sada ili kada završi sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi