PSG spremio veliku ponudu, ali Inter ne pušta jednog od najboljih igrača tako lako

Gdje će nastaviti karijeru?

PSG spremio veliku ponudu, ali Inter ne pušta jednog od najboljih igrača tako lako

Esmer Oštraković

Inter je sinoć u sjajnoj utakmici ostvario minimalnu pobjedu protiv Barcelone u okviru 3. kola grupne faze Lige prvaka.

Sjajnu utakmicu u redovima domaće ekipe odigrao je Skriniar, te su ponovo krenule glasine o njegovoj sudbini.

Naime, PSG je uporan u svojoj namjeri da već u januaru dovedu Skriniara nakon što im to nije pošlo za rukom u prošlom prijelaznom roku.

Inter sa druge strane odbija da proda jednog od najboljih igrača u ekipi, te su spremni uraditi sve da ga zadrže u timu.

Već je zakazan sastanak čelnika Intera sa predstavnicima Skriniara kojem će prisustvovati i sam nogometaš, a to je potvrdio ugledni novinar, Di Marzio.

"Inter će se sledeće sedmice sastati sa agentom Skriniara kako bi ponovo diskutovali o njegovom ostanku u klubu. Neće biti lako. Veće je bio spreman da produži ugovor, ali onda se pojavio PSG sa svojom ponudom. Inter će morati rizikovati i ponuditi dosta veće uslove kako bi ga zadržali u ekipi", napisao je Di Marzio.

Sigurno je da će Inter teško sa ponudom parirati PSG-u koji ima dosta više novca, ali kod nekih nogometaša novac nije sve u životu.

Skriniara navijači kluba za koji trenutno igra vole i znaju da je jedan od najbitnijih u tima pa bi teško prebolili njegov odlazak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, jasno je da će odluka biti samo njegova, jer na stolu ima dvije ponude, a to su naravno Interova i PSG-ova.

Na kraju ostaje da sačekamo ishod sastanka koji će biti održan naredne sedmice kako bi smo znali gdje će nastaviti svoju karijeru ovaj sjajni nogometaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi