Škriniar: Spavali smo, ovako se ne igra u Ligi prvaka

Stoper Intera ljut

Škriniar: Spavali smo, ovako se ne igra u Ligi prvaka

E. Škorić

Inter je razočarao na otvaranju Lige prvaka, odigravši samo 1:1 sa Slavijom iz Praga.

Čak je Inter strepio za bod, pošto je tek u nadoknadi vremena Barella postigao pogodak. Po prikazanom, Inter možda nije zaslužio ni to, a stoper italijanskog kluba Milan Škriniar izrazio je nazadovoljstvo zbog onoga što su on i saigrači pokazali ili bolje rečeno što nisu pokazali.

"Spavali smo, nismo bili dovoljno skoncentrisani. Prvi meč je uvijek najvažniji, ali imamo još pet mečeva u grupi i apsolutno moramo više 'gristi' i pokazati više karaktera. Ovo jednostavno nije bilo dobro", rekao je Slovak, dodavši:

"Borili smo se da stvorimo šansu. Ne znam gdje je problem, ali moramo analizirati ovaj meč i jasno otkriti šta nije bilo dobro. Neprihvatljivo je ovako igrati u Ligi prvaka".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inter je u Seriji A uspješniji s tri boda iz tri kola i sada će igrati protiv Milana u velikom derbiju.

"Svakako ćemo igrati derbi s više gladi, to je posebna utakmica", dodao je.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

daca
Icardi vam je falio on vas je cupao uvjek... Kakav god da je bio bio vam je najbolji realno...Vi niste za lige prvaka realno! Lukaku vam dve i sve nista od vas kad ste na to spali
1 1
Miskolizac
projatelju ti spavas od Hrvatske jos, oni su te i uspavali ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi